Algamas on vanemlusprogramm „Imelised aastad“

„Imelised aastad“ on programm, mille abil omandatakse praktilisi oskusi mis aitavad suurendada enesekindlust vanemana, ennetada ning toime tulla laste võimalike käitumisprobleemide ning arenguküsimustega.  Programmis osalenud peredes paraneb lastel enesekehtestamise, eakaaslastega suhtlemise ja probleemide lahendamise oskus.

Koolitusele on oodatud 2-8 aastaste laste vanemad. Osaleda võivad ka teised lapse kasvatamisega kokku puutuvad pereliikmed või lähedased. Parima tulemuse saab, kui osaleb kaks lapse kasvatamises osalevat pereliiget. Grupi suurus on maksimaalselt 14 osalejat. Osalemine koolitusel on tasuta.

Vajadusel saate lapsed koolitusele kaasa võtta. Lastele tagatakse täiskasvanu järelevalve ning pakutakse eakohaseid tegevusi. Nii lastele kui ka täiskasvanutele pakutakse kerget einet, et peale pikka tööpäeva tühja kõhtu kannatama ei peaks.

Koolitus algab 28 .augustil kell 17.30. Koolitus toimub üks kord nädalas, kolmapäeviti kell 17.30 – 19.30. Kokku on 16 kohtumist.  Esimene kohtumine on tavapärasest pikem ning lõpuajaks on planeeritud kell 20.00

Toimumiskoht on Kambja lasteaias „Mesimumm“ (Kesk 4, Kambja alevik). 

Koolitusele registreerides on vajalik järgmine info: osaleja nimi ja isikukood, kontaktandmed (telefon, e-post), lapse/laste vanused.  Andke kindlasti teada ka lapsehoiu vajadusest. 

Osavõtusoovist andke teada e-kirja teel marge.maidla@ylenurme.ee 

Koolitusele registreerides mõelge hoolega läbi oma võimalused osaleda kõikidel kohtumistel. Puudumisi tohib olla maksimaalselt 3 korda.

Küsimuste ja kõhklustega helistage julgesti!

Marge Maidla
kontaktisik Kambja vallavalitsuses
tel 5691 1999